För kvalitet och smidiga leveranser, beställ dina förbrukningsprodukter till skrivare, faxar och kopiatorer hos CrossPrint. Vår e-butik hittar du på www.crossprint.at. sVårt breda sortiment omfattar i nuläget runt 7500 produkter. Hos CrossPrint hittar du artiklar som är kompatibla med nästan alla skrivare på marknaden. Vad har du att förlora? Besök vår hemsida idag och kolla in vårt utbud.

Vi på CrossPrint följer teknikutvecklingen och kompletterar regelbundet vårt sortiment. Skulle det vara så att du inte hittar det du söker, hör då av dig till vår kundtjänst. CrossPrint lägger vinn om ett nära och personligt kundsamarbete. Telefonledes finns vi tillgängliga under kontorstid, måndag till fredag. Numret är +41 41 630 49 39. Alternativt kan du skicka ett email så besvarar vi det så snabbt vi kan. Adressen är info@crossprint.at eller kundendienst@crossprint.at.

I e-butiken crossprint hittar du en mängd produkter från världsledande tillverkade, men vi erbjuder även ett stort antal varor från tredjepartsleverantörer. Även dessa täcks av din skrivargaranti. Du kan alltså utan risk använda kompatibla eller så kallade ”renoverade” patroner.

Vi på CrossPrint lägger stor vikt vid att garantera kundens integritet. På vår hemsida www.crossprint.at kan du i detalj läsa om hur vi handskas med data. Om du väljer att registrera dig för vårt nyhetsbrev kommer din e-post att användas i reklamsyfte, men du kan när som helst avsluta denna prenumeration.

CrossPrint har erhållit märkningen ”Trusted Shops Guarantee”. Hos oss handlar du säkert! Välj det betalningssystem som passar dig bäst. Vi stöder för tillfället köp via faktura, kreditkort (Mastercard och Visa), Paypal samt Payolution.

Lexmark toner
Samsung toner
HP toner 

 

 

Comments are closed.