Är du ny i seglarvärlden?

Är du ny i seglarvärlden? Då skall du besöka seglarshoppen.se. Det är en nätbaserad butik som innehåller allt du behöver inför kommande seglatser. De har både professionella dam- och herrkläder för segling liksom säkerhetstillbehör och snygga accessoarer.

För att du skall hålla dig torr och varm under segling behöver du ett sjöställ av hög kvalitet. Seglarshoppen erbjuder ställ för segling på olika platser med varierande förhållanden. Du kan välja mellan kategorierna ocean, offshore, inshore, coastal och jolle på hemsidan.

Du hittar ställ ifrån varumärken som Baltic flytvästar,  Zhik, Helly Hansen, Musto och Gill. Alla de seglarjackor och byxor som säljs hos Seglarshoppen är utvalda för att hålla för för de tuffa krav som ställs på kläder vid segling i blåsigt och kallt väder.

I kategorin accessoarer hos Seglarshoppen hittar du solglasögon, skor, väskor, kepsar, skärp, bälten, hattar och seglarhandskar. Det finns även ett sortiment med tampar och förtöjningsprodukter.

Det är smidigt och säkert att handla hos Seglarshoppen. Du kan välja hur du vill betala; med faktura, kontokort, Klarna eller genom din internetbank. Väljer du att använda dig av Klarna så har du möjlighet att dela upp din betalning på flera månader.

Att handla hos Seglarshoppen går också snabbt. Postar du din beställning på förmiddagen så postas den redan på eftermiddagen. Eftersom du slipper ta dig in till stan för att besöka en butik så kan Seglarshoppen spara dig både tid, energi och pengar.

Det kan vara bra att känna till att du har 30 dagars öppet köp hos Seglarshoppen. Frakten är alltid gratis så skulle du vilja byta eller lämna tillbaka något som du har handlat så medför det inga extra kostnader.

Gå in på seglarshoppen.se redan idag för att förnya din marina garderob och uppdatera din båts säkerhetsutrustning. Du kan också följa Seglarshoppen på Instagram för att ta del av produktnyheter och erbjudanden. Läs mer på https://seglarshoppen.se/varumarken/gill

Comments are closed.