bästa bilförsäkringen

Vilket företag erbjuder dig den bästa bilförsäkringen? Gå till www.bilforsakrarna.se. Hos oss kan du enkelt och kostnadsfritt jämföra villkor och priser. Det tar inte mer än 30 sekunder! Vi kan hjälpa dig att tjäna tusenlappar.

Vissa bolag har speciella avtal för vissa märken. Som Volvo-ägare har du möjligheten att teckna din bilförsäkring med Volvia. Företaget har troget tjänat sina kunder sedan 1950-talet och ingår numera i den väletablerade If-koncernen. Förutom den obligatoriska trafikförsäkringen erbjuder Volvia även hel- och halvförsäkringar samt ett flertal tilläggstjänster. De sistnämnda täcker bland annat viltolyckor och hyrbilar. Läs mer om Volvia på Bilforsakrare.se.

Till skillnad från många andra aktörer så kräver Volvia ingen självrisk. Undantaget är om du är under 24 är gammal. I så fall betalar du en självrisk på 1000 kronor. När det gäller halvförsäkringar är självrisken beroende av vilken typ av ärende som föreligger. När det till exempel gäller maskinskada är kostnaden kopplad till hur många mil bilen har gått. På Bilforsakrare.se kan du kostnadsfritt läsa mer om dessa samt en mängd andra erbjudanden. Hos oss kan du även hitta mycket användbar information om de många detaljerna som ingår i dagens bilförsäkringar och som man som konsument bör känna till.

Det avtal du tecknar med Volvia gäller inte bara i Sverige, utan i alla de länder som omfattas av det så kallade Gröna Kortavtalet. Om du har frågor om Volvias försäkringar, tveka inte att ta kontakt med deras hjälpsamma kundtjänst på telefonnummer 031-345 76 00. Du kan även ringa företagets skadeservice, som du når på telefonnummer 031-345 69 00.

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.