Betalningsmöjligheter hos www.spelexperten.com

Betalningsmöjligheter hoswww.spelexperten.com
www.spelexperten.se har som ambition att bli Sveriges bäst ansedda leverantör av spel och så här långt har de lyckats väl i sina ambitioner. De har idag Sveriges bredaste sortiment av spel med nästan tusen produkter och håller mycket konkurrenskraftiga priser. Deras leveranstider är mycket korta och de kan stoltsera med en effektiv och tillmötesgående kundsupport.
På www.prisjakt.nu har sidans användare gett www.spelexperten.com 9.25 av 10 möjliga i betyg och omdömena har varit översvallande positiva. Och den lilla kritik som ändå framförts har en representant från www.spelexperten.se varit inne på sidan och svarat på med en strategi om hur problemen ska åtgärdas.
Kort och gott finns det många orsaker att gå in på www.spelexperten.se och köpa dina spel där.
När du kommer in på sidan är den lättöverskådlig och du hittar troligen det du söker här. Du klickar på köp-knappen vid produkten och går slutligen till kassan.
När du ska betala finns det flera alternativ att välja mellan. Antingen kan du välja att förskottsbetala köpesumman på plusgironummer 56 41 57 – 6. Ett annat sätt att betala direkt är med hjälp av kort. Detta sköts säkert med hjälp av SveaWebPays tjänst.
Du kan även välja att betala i efterhand på faktura. Detta görs via SveaEkonomi och kostar 19 kr extra. Då har du 14 dagar på dig. Om summan inte betalas då tillkommer en påminnelseavgift på 50 kronor samt dröjsmålsränta på 24 %.
Om du handlar med postförskott och ej löser ut din produkt debiteras du 200 kronor för hanteringen.

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.