Bingo påstods länge vara ett spel som endast äldre generationer ägnade sig åt.

Bingo påstods länge vara ett spel som endast äldre generationer ägnade sig åt. Numera vet vi att det inte är så. När TV-programmet Bingolotto var som populärast spelade människor i alla åldrar och från alla bakgrunder. Idag växer bingon framför allt på nätet. Ett antal nya aktörer har under de senaste åren etablerat sig på den svenska spelmarknaden. Funderar du på att testa nätbingo? Besök i så fall bingononstop.se. Här hittar du allt du behöver veta om olika spelombud på nätet och de villkor de erbjuder. Kom ihåg att det finns en viss risk med att registrera sig på sajter som man är obekant med. Om du går genom www.bingononstop.se så behöver du inte oroa dig. Vi arbetar endast med seriösa sajter.

Både nya bolag och äldre etablerade spelombud trängs idag på den svenska spelmarknaden. Ett exempel på ett spelbolag med långa anor är brittiska Ladbrokes som under senare tid satsat stora resurser på att utveckla nätspel. Ladbrokes är världens största spelbolag och har i nuläget omkring 14 000 anställda. År 2000 lanserade de sin webbsajt, som idag erbjuder spel på 12 språk och i 17 olika valutor. Förutom bingo kan du spela exempelvis kasino och poker samt satsa pengar på diverse matcher.

Brittiska Gamling Commission, som skapades 2005, övervakar Ladbrokes och andra brittiska spelföretags verksamhet. En fördel med att spela på Ladbrokes är att nya spel dras igång med bara några få minuters mellanrum. Missar du ett så behöver du inte vänta länge på nästa. Dessutom kostar brickorna bara mellan 1 och 10 kronor. På www.bingononstop.se kan du läsa mer om hur du spelar hos Ladbrokes.

Comments are closed.