Bokföring: Lagliga krav

Bokföring: Lagliga krav

Enligt Svenska Bokföringsnämnden måste alla näringsidkare bokföra sin aktivitet, och detta på samma standardiserade sätt. Lagen lyder att varje affärshändelse måste kunna presenteras både i systematisk ordning och i datumordning, så det gäller att dela upp dessa på två (eller fler) konton.

Bokföringen är viktig inom ledningen av ett företag ty det är på detta sätt du kan följa upp din verksamhet och ha ständig koll på huruvida den styrs mot de mål du satt upp. En väl uträttad bokföring bör vara enkel och lättförståelig, välplanerad och ordentligt upplagd. Detta innebär förstås massor med hårt arbete, och det är därför många har valt att lämna över sin bokföring åt ett tredjepartsföretag som specialiserar sig på detta. Du som funderar på att göra samma kanske undrar hur du ska bära dig åt för att hitta en bra bokförare. Svaret är den svenska tjänsteförmedlaren ServiceFinder.

Så fixar du hjälp med bokföringen

När det gäller arbete som direkt påverkar styrelsen av ditt företag är det extra viktigt att det utförs ordentligt. Du som väljer att outsourca din bokföring med hjälp av ServiceFinder kan vara säker på att alla företag som rekommenderas via denna sajt är kvalitetssäkrade experter i området. Du bör dock tänka på att oavsett vem det är som gör bokföringen åt dig, är det i sista hand endast du som är ansvarig för att den är riktig, så försäkra dig om att du ber om hjälp eller förklaringar om och när du behöver dem. Det enda du behöver göra är att ansöka om hjälp via ServiceFinder. Det tar endast fem minuter att fylla i och skicka in formuläret, och svaret kommer oftast samma dag. Du kommer att få upp till fem erbjudanden från seriösa bokföringsbyråer – då är det bara att välja den offerten som passar dig bäst, och arbeta tillsammans med din bokförare för ett lagenligt och kvalitativt resultat. Läs mer på http://www.servicefinder-historia.se eller på  http://www.xn--servicefinder-omdmen-kbc.se/

Comments are closed.