byta elbolag

För dig som funderar på att byta elbolag finns det mycket att begrunda. Efter avregleringen 1996 finns det en mängd företag på den svenska elmarknaden och det är inte helt lätt för den enskilde kunden att hitta rätt.

Vi på Billig-el.org har utvecklat en tjänst som utan kostnad hjälper dig att få en bättre överblick över dina valmöjligheter. Gå in på vår hemsida och jämför bolagen som erbjuder el där du bor. Allt du behöver göra är att skriva in ditt postnummer, vilken typ av bostad du har samt din årliga årsförbrukning så räknar vi ut vem som kan förse dig med den billigaste elen.

Surfa in på http://www.billig-el.org och lär dig mer om hur du gör för att få ett bättre elavtal. Att byta leverantör är emellertid långt ifrån det enda du kan göra för att få ner dina kostnader. Minst lika viktigt är att du ser över din förbrukning.

Vad kan du göra för att minimera din konsumtion? Ett enkelt sätt är att sänka temperaturen i bostaden någon grad och istället ta på en extra tröja. Du kan även tänka på att släcka lyset i de utrymmen du inte vistas.

Besök oss på Billig-el.org och läs mer om hur du med relativt enkla åtgärder kan minska din elförbrukning. Genom att konsumera mindre el tjänar du både pengar och hjälper till att skapa en bättre miljö. Hos oss kan du även läsa mer om grön el. Vi hjälper dig att bli en mer eftertänksam elkund!

Comments are closed.