De tragiska felen på Samsung Galaxy S III

Trots att vissa mobiler imponerar så mycket att man blir knäsvag så finns det brister även med värstingarna. Man kan till exempel titta på Samsung Galaxy S III.
Batteritiden är riktigt, riktigt bra med Galaxy S III. Trots att den användes konstant höll batteriet ändå i två dagar. Det är väldigt imponerande.
En nackdel är att den är för stor för att få plats i en vanlig ficka och för varje gång du böjer dig ner för att plocka upp något kan du vara säker på att skärmen kan gå sönder och spetsa dig med en miljon glassplitter i låret.
De tragiska felen med den här telefonen är att den glatt lufsar sig genom något du vill att den ska göra. Vill du öppna en app? Peka på den. Vänta sedan fem sekunder för den ska öppna. Sedan gäller samma sak för att gå tillbaka till startskärmen. Om du av misstag trycker på fel ikon, skulle det ta dig hela 15 sekunder att komma ur det och komma dit du ville komma.
Kameran startar långsamt, det finns eftersläpningar och ryck på startskärmen, och även relativt enkla spel (som Slingshot Racing) är alla ryckiga.
Är du på väg att skaffa ny mobil ska du försöka ta reda på vad det är du köper först. Och se till att du köper det bästa alternativet för den lägsta summan. Lär dig mer om mobiler och billiga mobiler genom att gå in på webbsidan www.billiga-mobiler.se.

Comments are closed.