En genomgång av Londons absolut sämsta ställen

En genomgång av Londons absolut sämsta ställen
Har du varit i London vet du att detta är en stad som pulserar av alla sorters aktiviteter. Här finns affärsgator, kulturkvarter, sportevenemang och enorma musikshower. Oavsett vilka intressen du har hittar du något spännande i London. Bara att gå genom staden i sig, utan att handla eller gå på något evenemang är en upplevelse i sig. Att lista vilka ställen som är värda ett besök i London är i stort sett omöjligt. Du kan köpa tjocka böcker om Londons sevärdheter och ändå bara täcka en bråkdel. Därför kommer här i stället en förteckning på de ställen i London du bör undvika – det går snabbare.
I Docklands – Londons enorma hamnområde – hittar du en kaj med flera riktigt tråkiga byggnader. De är grå och byggda i rostig korrigerad plåt. Om du kommer dit en regnig novemberdag får du bara lust att hoppa i hamnen och dränka dig. Så det stället kan du låta bli.
Sedan finns det ett ställa som ligger en bit in från en av tunnelbanestationerna vid Covent Garden. Du hoppar ner på spåret och följer det in i tunneln 200 meter norrut. Där finns en alkov där knarkare legat och haft ihjäl sig själv ända sedan det glada 60-talet. Gammalt blodigt skräp ligger och trängs med några råttor som dött av tristess. Detta är alltså inget kul ställe att besöka. Så det kan du låta bli.
Slutligen har vi hörnan i Hyde Park som ligger rakt motsats Speakers Corner. I Speakers Corner kan alla som vill prata om vad de vill för de som orkar lyssna. I motsatta hörnan har vi Silent Corner. Där står en grupp människor och håller käft. Det kanske är kul en liten stund men blir snabbt väldigt tråkigt.
Vill du ha några vettiga tips besök londonfakta.se.

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.