flexibel förvaring för både privatpersoner och företag

Det finns en mängd sätt att utnyttja boytan på ett mer effektivt sätt. Men om man fortsätter skaffa nya saker tar utrymmet slut för eller senare. Då finns det bara två alternativ: antingen gör man sig av med delar av bohaget eller så magasinerar man.

Men var hittar man då förvaring till bra villkor? Ett prisvärt alternativ är Stockholmsbaserade PickupStorage.se. Surfa in till PickupStorage.se idag och läs mer om hur du kan lösa dina förvaringsproblem.

PickupStorage är ett företag med en stadigt växande kundkrets. En viktig orsak till framgången är förmodligen att PickupStorage fokuserat på att erbjuda flexibel förvaring för både privatpersoner och företag. Här slipper du alla depositionsavgifter, bindningstider och andra villkor som gör förvaringen dyrare. Du betalar endast för den tid och för den yta du använder.

När du förvarar hos PickupStorage kan du känna dig lugn. Lokalerna är klimatkontrollerade och områden står under rigorös bevakning. Förutom larm och övervakningskameror bevakas dina tillgångar av Larm Assistans. Tveka inte att höra av dig till PickupStorage om du har frågor om säkerheten. Ring 010-888 52 78 eller skriv till kundsupport@pickupstorage.se.

För den som väljer att förvara längre än tre månader erbjuder PickupStorage hämtning utan extra kostnad. Packa och ställ vid huvudingången till din bostad så sköter PickupStorage transporten till förrådet. När det gäller tyngre och mer otympliga föremål (till exempel piano) kan extra avgift utgå.

Höra gärna av dig till PickupStorage för offert. PickupStorage är lösningen för dig som behöver extra förvaringsutrymme. Här väljer du själv hur länge – och hur mycket – du vill förvara.

 

Comments are closed.