För det mesta inom skrivarprodukter, kolla in CrossPrint AG!

För det mesta inom skrivarprodukter, kolla in CrossPrint AG! I vår e-handelsbutik, www.crossprint.de, hittar du patroner som är kompatibla med de flesta populära skrivarmodeller. Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter för skrivare, kopiatorer och faxar. Förutom bläckpatroner, skrivarpatroner och lasertoner hittar du även skrivarhuvuden, trummor och fotokonduktorer.

Vi på CrossPrint AG uppdaterar kontinuerligt vårt sortiment. Men om du av någon anledning inte hittar den produkt du söker så hör då av dig till vår kundservice. Du når oss per telefonnummer 0800 588 79 73 under vardagar mellan klockan 09:00 och 17:00. Alternativt kan du skicka ett email: kundendienst@crossprint.de. CrossPrint hjälper dig att hitta det du söker!

CrossPrint kan idag erbjuda kompatibla patroner till de flesta skrivarmodeller. Tänk på att din skrivargaranti täcker dessa, liksom så kallade nyfabricerande (”remanufactured”) patroner. Det finns således ingen anledning att hålla fast vid en viss specifik tillverkare. Gå in på www.crossprint.de så hjälper vi dig hitta ett prisvärt och högkvalitativt alternativ.

Hos CrossPrint handlar du enkelt och tryggt. Som kund betalar du det pris som listas vid tiden för köpet. Detta inkluderar 19% moms samt fraktkostnaden. Vi erbjuder ett flertal betalningssätt—kreditkort (bland annat American Express, Mastercard och Visa), faktura samt Paypal—för att göra det lätt för våra kunder. Inga extra avgifter utgår. I det fall du väljer faktura har du en betalningstid på 14 dagar. E-betalningsföretaget Klarna ombesörjer transaktionen.

Tack vare en nöjd och växande kundkrets har CrossPrint AG snabbt etablerat sig som ett ledande företag inom skrivarprodukter. Besök oss idag på www.crossprint.de och se vad vi har att erbjuda!

http://www.crossprint.de/brother/
http://www.crossprint.de/canon/
http://www.crossprint.de/epson/

Comments are closed.