Företagsarrangemang

För att ge företaget inspiration, eller motivera de anställda, behöver man kanske inte alltid arrangera en affärsresa. Även ett trevligt event för företaget kan ge er en nystart och stimulera tankeverksamheten. Ett event behöver heller inte bara vara en middag eller en klassisk firmafest, utan det kan även innehålla äventyrliga aktiviteter som luftballongfärder eller båtturer med racingbåtar och yachts. Ett företag som kan erbjuda denna typ av event är Ballongflyg, som kan anordna både klassiska ballongfärder, eller möjligheten att prova på med R.I.B racingbåtar och vara ute på sjön några timmar.

Ute i skärgården finns även fler typer av event som kan intressera ert företag. På Fjäderholmarna, som endast ligger 25 minuter bort med båt, erbjuds en mängd olika aktiviteter och event för ditt företag, bland annat med fokus på hantverk och smide. För att stimulerar kreativiteten kan ni prova på glasblåsning, drejning och smide. Med tanke på den vackra miljön, behöver man faktiskt inte heller göra någon särskild aktivitet, utan kanske bara njuta av Skärgården vid en middag eller picknick med sina kollegor, och samtidigt komma iväg från stadspulsen en stund.

Om ni vill spendera en dag på hästryggen, är ett rekommenderat alternativ att göra ett event av en dag på Grävelsta Islandsstall. Efter några timmars ridning kan man äta gott tillsammans framför öppen brasa i den mysiga kåtan där det finns plats för upp till 70 personer. Om Grävelsta Islandssstall tilltalar er, kan ni även boka in en konferens här, men tänk på att ni inte kan vara för stort sällskap. www.konferensproffsen.se

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.