Har ditt barn tillbringat för mycket tid framför datorn eller med att spela videospel?

Har ditt barn tillbringat för mycket tid framför datorn eller med att spela videospel? Funderar du över hur du ska kunna få ditt barn att komma ifrån skärmarna? Satsa på en klassisk Kendama från Spelexperten. Kendama är ett spel med en lång och rik historia som under de senaste åren upplevt ett enormt uppsving.

Vad är då en Kendama? Den är ett spel som sedan 1770-talet framför allt utvecklats i Japan. Sedan några år växer antalet användare snabbt i både Nordamerika och Europa. Vänd dig till e-butiken Spelexperten och ta en närmare titt på Kendaman. Spelexperten är en ledande återförsäljare av Kendama-spel i Sverige.
Spelexperten är certifierat hos Trygg E-handel. Här kan du välja mellan tusentals spel – allt från de allra senaste spelen till klassiska spel som Kendama. Frakt kostar 49 kronor, oavsett hur mycket du köper, och du kan alltid räkna med snabb leverans – vanligtvis 1-2 dagar.

En Kendama består av en hammare, försett med koppar och en spik, samt en boll som är kopplad till hammaren genom ett snöre. Spelet går ut på att man drar upp bollen och sedan försöker fånga den i en kopp eller på spiken. Det låter kanske enkelt, men Kendama är ett spel som kräver både precision och koncentration. Mer avancerade tricks inkluderar sekventiella positioner, jonglering och fångster. Spelet är mycket mer stimulerande än ett vanligt datorspel, eftersom man använder hela kroppen och utvecklar sin koncentrationsförmåga.

Handla din Kendama hos Spelexperten, en ledande återförsäljare av spel på nätet. Hos Spelexperten hittar du ett brett utbud av tusentals spel. Här finns något för alla åldrar och smaker. Om du har frågor kan du alltid höra av dig till kundtjänst, som finns tillgänglig under vardagar mellan klockan 09:00 och 16:00. Telefonnumret är 026-18 24 27 och e-postadressen info@spelexperten.com. Handla en Kendama – till dig själv eller någon du tycker om!

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.