jämföra erbjudandena på den svenska elmarknaden

Hur hittar du det billigaste elavtalet? Gå in på Elpris.biz så hjälper vi dig. Tack vare vår nättjänst kan du enkelt och helt utan kostnad jämföra erbjudandena på den svenska elmarknaden. Det är onödigt att betala för mycket för elen. Besök oss idag!

På Elpris.biz kan du även läsa mer om hur du kan minska din elförbrukning. Det finns en mängd enkla åtgärder du kan vidta för att radikalt minska ner din konsumtion. Ett exempel ör att dra för gardiner och fälla ner persiennerna under natten. På sätt försvinner mindre värme ut. Glöm heller inte att sänka temperaturen när du åker bort.

Du ska även vara noga med på att inte placera möbler för nära elementen. När du gör det hindrar du värmen från att sprida sig i rummet. Har du utrymmen där du sällan vistas? Sänk då temperaturen där med någon eller några grader. Över en längre period kan du tjäna mycket pengar på att bli en mer eftertänksam elkonsument.  Dessutom bidrar du till en bättre miljö.

När du går in på Elpris.biz kan du dessutom läsa mer om märkningen ”Bra Miljöval”. Ta ditt ansvar som elkonsument. När du väljer ”Bra Miljöval” garanteras du att elen kommer från en förnyelsebar energikälla.

Innan du väljer elavtal ska du fundera över vad som är viktigast för dig. Är det att få ner priset? Eller är du framför allt intresserad av att hitta det bästa miljövänliga alternativet. Vi på Elpris.biz hjälper dig att hitta det du letar efter!

Comments are closed.