kostnaderna för bilförsäkringar ändras ständigt

Villkoren och kostnaderna för bilförsäkringar ändras ständigt. Det gäller att hålla sig à jour. Nu kan du sluta oroa dig! Med hjälp av nättjänsten http://www.billigaste-bilforsakringen.se kan du enkelt och snabbt jämföra erbjudanden från nio ledande bolag. Vi hjälper dig även att teckna bilförsäkring. Besök oss idag! Vår tjänst är helt utan kostnad och är lätt att använda. Den tar inte mer än 30 sekunder att använda och kan hjälpa dig spara många tusenlappar.

På www.billigaste-bilforsakringen.se kan du även hitta mer information om enskilda försäkringsbolag och deras specialerbjudanden. Volvia bilförsäkring har specialiserat sig på att ta fram skräddarsydda lösningar till Volvo- och Renault-ägare. Företaget har funnits sedan 1959, då Volvos grundare, Assar Gabrielsson, beslöt att ta fram ett försäkringsalternativ till PV 444-ägare. Sedan dess har Volvia stadigt expanderat i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Idag ingår Volvia i IF-koncernen.

Hos Volvia kan du teckna standardpaketen halv-, hel- och trafikförsäkring. Du kan välja att lägga till ett så kallat Volvia Trygghetspaket, som bland annat omfattar eliminering av självrisk vid vagnskada utomlands, självriskreduktion vid uppsåtlig skadegörelse av tredje man i Sverige samt självriskreduktion vid kollision med djur. Under reparation, i Sverige såväl som utomlands, ingår även hyrbil. Det här är således ett mycket bra alternativ för den som i sin vardag är beroende av tillgång till bil.

Ytterligare en tilläggsförsäkring är Volvia Care. Vid en olycka täcker denna dig och dina passagerare. Med Volvia Care får du tillgång till kvalificerad specialistvård samt rehabilitering på privatsjukhus. Gå in på www.billigaste-bilforsakringen.se och läs mer om Volvias erbjudanden.

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.