lån snabbt och enkelt

Bankbolaget är det perfekta alternativet för dig som vill kunna teckna ett lån snabbt och enkelt. Genom att använda dig av Bankbolaget slipper du att på egen hand jämföra lånegivare.

Det enda du behöver göra är att surfa in på Bankbolaget, fylla i din låneansökan och vänta på att Bankbolaget kontaktar dig. Om du skickar in din ansökan under en vardag så kommer du att få svar på din ansökan inom 24 timmar.

Via Bankbolaget kan du teckna ett lån på upp till 350 000 kronor utan säkerhet. De typer av lån som Bankbolaget agerar ombud för är privat lån, med en ränta från 4,25%, bolån, med en ränta från 3,18% och billån, med en ränta från 4,55% procent.

När du ansöker om lån via Bankbolaget så får du det bästa erbjudandet från 17 banker. Skulle din låneansökan beviljas så har du också möjligheten att själv bestämma återbetalningstakten, från 1 upp till 12 år. Vidare kan du också teckna ett tryggt låneskydd.

Det finns dock några grundläggande förutsättning som du som ansöker om ett lån via Bankbolaget måste uppfylla. Först och främst ska du ha fyllt 18 år. Vidare måste du ha en årsinkomst på minst 100 000 kronor. Läs om samtliga villkor på Bankbolagets webbplats.

Kolla in Bankbolaget redan idag! Du kommer verkligen inte att ångra dig. Genom att använda dig av Bankbolaget så kan du spara både tid och pengar. Lycka till med din låneansökan!

Comments are closed.