Låna Pengar i peru

Om du någon gång tar en taxi i Los Olivos i Peru…
Ja, gör du det så kanske du får åka med Patricio. Det är förutsatt att du väljer att ta den taxitjänst som är vanligast och mest populär i Peru– motorcykeltaxin.
Mr Patricio är 53 år gammal, lever med sin fru och tre döttrar. Han jobbar alltså som taxichaufför och har sin egen motorcykel. Han kom in i taxibranschen via sin bror och började med att hyra en motorcykel. Men eftersom hyran tog det mesta av hans vinst började han spara ihop till en egen motorcykel – lite i taget under lång tid. Till slut kunde han köpa sin egen motorcykel och nu när han äger den har hans inkomster förbättrats. Han arbetar varje dag från tidigt morgon till sena kvällen med det enda målet att försörja sin familj. Ex: http://www.norrbanken.se/lån-utan-säkerhet/
Dock var den motorcykel Patricio köpte begagnad och börjar nu bli mycket sliten. Han skulle behöva låna pengar för att reparera sin motorcykel och slippa oroa sig för att inte kunna arbeta. I framtiden skulle han vilja köpa en bättre motorcykel och att bygga färdigt sitt hus åt sin familj.
Han kommer att få ett lån via Kiva som är en internationell hjälporganisation som ger mikrolån till behövande i tredje världen för att befrämja tillväxt och stabilitet.
Ett bra lån när behovet är stort är mycket värdefullt. Kanske du skulle ta ett bra lån via http://www.norrbanken.se, köpa en resa till Peru och se om Patricio köpt en ny motorcykel. Läs mer på norrbanken.se

Comments are closed.