Låna pengar till ny bostad

Om du behöver låna pengar till ny bostad eller renovering, var finner du det mest attraktiva lånet? Det är knepigt att på egen hand hitta den som erbjuder de bästa villkoren. Alfabanken.se är ett oberoende nätombud som hjälper dig hitta rätt. Du kan gå in på vår hemsida eller kontakta oss på telefonnummer 0770-455 903. Vår kundtjänst är öppen 24 timmar om dygnet.

För att anhålla om ett nytt lån kan du antingen kontakta oss på telefon eller fylla i en ansökan på Alfabanken.se. För att kunna låna pengar krävs att du är minst 18 år samt att du har en fast bostad i Sverige. Du måste även uppbära en månatlig inkomst från tjänst eller pension på minst 8333 kronor. Slutligen ska du inte ha något skuldsaldo.

Genom Alfabanken.se kan du ansöka om billån, banklån och privatlån. Vi erbjuder vad som brukar kallas blancolån på upp till 350 000 kronor. För dessa lån behöver du som kund inte lämna någon säkerhet. Eftersom detta avtal innebär ett större risktagande för kreditgivaren ligger vanligen räntan för blancolån något högre.

Generellt sett tillämpar samtliga banker och kreditinstitut individuell räntesättning. Ju starkare din kreditvärdighet bedöms vara, desto lägre ränta kan du förvänta dig. Just nu ligger räntan på mellan 4.25% och 18.15%, och för bolån så lågt som 3.18%. Läs mer om aktuella räntesatser på Alfabanken.se.

Hos Alfabanken.se kan du även få mer information om vad tryggt Låneskydd innefattar. Besök oss idag eller ring oss på 0770-455 903.  Många nöjda kunder har redan tjänat tusenlappar på att använda våra tjänster! Mer om detta här; http://www.alfabanken.se/lån/

Comments are closed.