Länge sågs Bingo som sällskapsspel för äldre generationer

Länge sågs Bingo som sällskapsspel för äldre generationer. Så är det inte längre. Bingo har blivit ett spel för alla. Människor oavsett ålder och bakgrund i samtliga delar av landet spelar numera bingo. TV:s Bingolotto har förmodligen bidragit till att popularisera spelet. Numera är det dock framför allt på nätet som bingon växer så det knakar. Förutom att det både är ett enkelt och engagerande spel är det många som skapar nya kontakter via spelsajternas chattrum.

För att spela Bingo behöver man inga speciella färdigheter. Det är och förblir ett spel som i huvudsak är baserat på tur. Däri ligger förmodligen också dess speciella charm. Om man spelar exempelvis schack eller poker händer det ofta att man går och grämer sig efteråt och funderar på vad man kunde gjort annorlunda. Så blir det inte i bingo. Här är det bara att slappna av och spela. Ibland vinner man, andra gånger förlorar man till sina vänner.

Idag finns ett en mängd spelbolag på nätet som erbjuder bingo. På den oberoende och kostnadsfria konsumentsajten bingogubben.se hittar du all information du behöver om seriösa spelbolag. Sidan uppdateras kontinuerligt så att du har tillgång till aktuell information om villkor och erbjudanden.

En av de största spelsajterna har utvecklats av Svenska Spel. En viktig fördel när du spelar här är att en del av bolagets vinst går till finansiera sjukvård, forskning, barnomsorg och kommunikationer. Dessutom är Svenska Spel en viktig sponsor för den svenska idrottsrörelsen. Bingo är ett av våra mest folkkära spel. Gå till www.bingogubben.se och läs mer om var du kan spela!

Comments are closed.