Mellan jobb, familj och fritidsintressen kan det vara svårt att få tiden att räcka till.

Mellan jobb, familj och fritidsintressen kan det vara svårt att få tiden att räcka till. Många av oss lever stressiga liv, vilket innebär att vi ofta slarvar med både mat och motion. Det inte så konstigt att övervikt och fetma idag drabbar en betydande andel människor, såväl vuxna som barn. Kosttillskott är ett effektivt sätt att se till att man får i sig vitaminer, mineral, aminosyror, essentiella fettsyror och andra nödvändiga näringsämnen. Rätt komponerade kan kosttillskott även hjälpa dig att förlora vikt genom att öka fettförbränningen och dämpa hungern. GraceWellness.nu har under flera år arbetat med medicinskt sakkunniga för att utveckla kosttillskott för just det ändamålet.

Tidigt under 2000-talet inledde Grace Wellness VD Claes Julin ett nära samarbete med professor Per-Arne Öckerman, numera emeritus i klinisk kemi vid Lunds universitet. Öckerman har i ett flertal studier visat på hur bättre viktkontroll och reducering av fria radikaler kan skapa stora hälsovinster. Grace Wellness preparat–Reducer fettförbränning, Xantan och Bredspektrum Anitoxidant bygger på Öckermans forskning och andra vetenskapliga studier.

Xantan är ett gelbildande kostfiber som drar åt sig vätska och på så sätt fyller magsäcken och dämpar hungerkänslorna. Studier visar även att gelbildande kostfiber påverkar blodsockerhalten och insulinnivån på ett positivt sätt. På gracewellness.eu kan du köpa Xantan för 15 dagars, en månads eller två månaders förbrukning. Ta en kapsel med ett glas vatten cirka 30 minuter före frukost, lunch och middag. Om du har frågor om Grace Wellness eller våra kosttillskott, tveka då inte att kontakta oss på telefon, 08-509 33 200, eller via e-post, kundservice@grace-wellness.se.

This entry was posted in Hälsa.

Comments are closed.