Nätspelandet ökar för varje år som går.

Nätspelandet ökar för varje år som går. Det gäller inte bara avancerade strategi- och Fantasy-spel utan även enkla, mer traditionsbundna spel som bingo. Ända sedan den slog igenom på allvar i Sverige under slutet av 1950-talen har bingon följt teknikutvecklingen. Både radio och TV har bidragit till dess spridning. Som mest drog Bingolotto med Leif ”Loket” Olsson vid rodret mer än 3,1 miljoner tittare. Hur många som spelar nätbingo varje vecka är inte helt enkelt att mäta, men klart är att antalet stadigt växer. Är du också intresserad av hitta en bra spelsajt som erbjuder bingo? Gå då till www.bingoresurs.se. Här hittar du aktuell information om olika sajter, deras villkor och regler samt nya kampanjer.

Antalet spelombud som erbjuder bingospel i olika varianter blir större för varje år som går. Som spelare ska du alltid vara försiktig med den sajt du väljer. Alla är tyvärr inte seriösa och i värsta fall kan du bli lurad. Men om du tar hjälp av www.bingoresurs.se kan du känna dig trygg. Vi samarbetar endast med tillförlitliga spelombud som sätter kundens säkerhet i första rummet.

Betsson Bingo lanserades i mars 2007 och är ett alltmer populärt val i bingokretsar. För att spela här måste du först ladda ner och installera Betssons egen mjukvara. Det är enkelt gjort. När du skapar ett spelkonto oss Betsson får du en sign-in bonus på 300 kronor som du kan använda för att bekanta dig med sajten. Du får dessutom 500 kronor vid din första insättning. För mer om Betsson Bingon generösa erbjudanden, gå till www.bingoresurs.se.

Comments are closed.