Steg efter rengöring av din fasad

Fasadrengöring är inte ett lätt jobb då kunden behöver fullständig tillfredsställelse innan jobbet kan betraktas som klart. Först när kunden är helt nöjd med resultatet kan rengöraren betrakta arbetet som klart.
Fasadrengöring kan också innebära en del saneringsuppgifter. Till exempel en stärkande behandling för ömtåliga trä och gipsmaterial. Och fuktbehandling samt byte av isoleringsmaterial kan också vara av godo – så att fasaden håller längre i framtiden.
Fukthalten i ytan är en mycket viktig aspekt. Fasadrengöraren ska göra en grundlig utvärdering av dessa behov. Fukthalten ska då mätas innan tvättningen, då fukthalten mäts efter tvättning. Därefter kan rengöraren avgöra hur snabbt målning kan göras efter tvätten. Rengöraren har att då också att se till att frostskador inte uppstår. Ett trähus kan behöva en dag innan det går att måla efter en fasadtvättning. Det är den tid som behövs för torkning. Välrenommerade städföretag dokumenterar ovanstående punkter. De erbjuder även rekommenderade åtgärder. Genom att läsa sådana rekommendationer kan en husägare fatta ett korrekt beslut. Gå till fasadtvätt.org för att hitta mer information om fasadrengöring. Här kan du även jämföra olika fasadrengöringsfirmors priser och arbetsmetoder – och du kan lugnt göra ditt val.

Comments are closed.