Vart reser du om du får bestämma helt fritt

Denna fråga ställdes i en amerikansk undersökning och deltagarna svarade verkligen helt fritt. Det blev allt från verkligheten till fantasin. En ganska konkret kvinna skrev: “Min makes familj är marockansk, och vi hoppas på att kunna åka dit för vår smekmånad en dag. Den arkitektur och de färger och mönster som utgör Marocko är bara fantastiska.”
Sedan fanns det hon som vill resa till ett verkligt ställe, men har lite diffus bild av hur det ser ut: “Norra Italien förefaller magisk för mig och jag har drömt om att komma dit i år. Jag antar att det är som i “The Sound of Music””. Eller han som inte bryr sig om var, bara han är ensam: “Jag skulle älska att åka till en öde ö.”
Men förvånansvärt många var fokuserade på att resa till ställen som över huvud taget inte existerar. Som denna personen: “Ända sedan jag var liten, var jag besatt av världen som skapats av Jim Henson i “The Dark Crystal.” Det skulle vara den mest fantastiska magiska fjärran plats – och jag skulle älska att besöka den.” Eller varför inte: “Hyrule. Utan jämförelse mitt val.”
Det kanske kräver en närmre förklaring, att Hyrule är ett land som förekommer i dataspelet The Legend of Zelda.
Om du reser till din fantasivärld kanske du inte behöver något bagage. Men annars kan det vara en bra idé att skaffa dig bra och billiga väskor. Kolla in på www.resvaskor.eu för att kolla in sådana.

Comments are closed.