Windows på din surfplatta

Jag blir ibland förvånad när jag ser hur snabbt människan anpassar sig till ny teknik. Jag minns särskilt en dag när jag hade en rolig upplevelse med min mormor. Det handlade om Windows. Det var för några år sedan, när jag fortfarande gick i gymnasiet. Jag var hemma och höll på med min laptop, och var så imponerad av hur snabb den var. När min mormor såg mig arbeta på datorn, frågade hon mig hur den fungerade.

Medan jag förklarade vad man kan använda en laptop till, nämnde jag att den hade Windows och att det betyder fönster. Hon hade inte en aning om operativsystem eller vad det är. Hon trodde att jag skojade med henne, eftersom hon inte såg någon relation till fönster. Det tog några innan jag kunde få henne att verkligen förstå vad Windows var.

Numera tycker mormor om att se på film på sin surfplatta. Och hon lyssnar gärna på sin favoritmusik – country. Hon har själv inte kunnat uppfylla sin dröm om att resa till många olika platser i världen. Men nu reser hon istället via nätet, och upptäcker dessa platser med sin surfplatta. Hitta en bra surfplatta hos surfplattor.info.

 

 

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.